1.Ανοίγοντας την εφαρμογή μας εμφανίζετε η αρχική της οθόνη όπως φαίνεται παρακάτω. Για γρήγορη σύνδεση πάμε καιν συμπληρώνουμε τα κουτάκια:

(όνομα χρήστη): Είναι το όνομα χρήστη με το οποίο έχετε πρόσβαση στο control panel σας. Αποτελείται από 8 χαρακτήρες και είναι συνήθως τα πρώτα 8 γράμματα του domain σας. Αν θέλετε να εισέλθεται με κάποιου πρόσθετου λογαριασμού χρήστη ftp που έχετε δημιουργήσει μέσα από το cPanel τότε θυμηθείτε να γράψετε το όνομα του χρήστη με την μορφή email π.χ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όπου user το όνομα του χρήστη που έχετε δημιουργήσει και domain.gr το domain name σας π.χ. conexus.gr.

 

filezilla1


Αφού συμπληρώσετε και τα τέσσερα κουτάκια πατήστε το Quickconnect (Γρήγορη σύνδεση).

 

2. Αμέσως μετά ο FileZilla θα συνδεθεί στον ftp server σας και θα δείτε μια εικόνα σαν την παρακάτω:

filezilla2

 

Σε αυτή την οθόνη επιλέγουμε τον φάκελο "public_html" μέσα στον οποίο θα βάλουμε τα αρχεία μας. Αν θέλουμε το site μας να είναι ορατό στην διεύθυνση για παράδειγμα http://www.conexus.gr τότε τοποθετούμε όλα τα αρχεία μας στον φάκελο public_html. Αν θέλουμε να βάλουμε κάποιο μέρος του site ή κάποιο άλλο site σε κάποιον υποφάκελο για παράδειγμα http://www.conexus.gr/forum τότε δεν έχουμε παρά να δημιουργήσουμε έναν νέο φάκελο με το όνομα που επιθυμούμε (στο παράδειγμά μας forum) μέσα στον φάκελο public_html και μέσα στον καινούργιο (υπο)φάκελο να τοποθετήσουμε τα αρχεία που θέλουμε.

Να σημειώσουμε εδώ οτι όταν θέλουμε να μεταφέρουμε ένα ή περισσότερα αρχεία/φακέλους τότε δεν έχουμε παρά να χρησιμοποιήσουμε την λειτουργία "drag and drop" των Windows δηλαδή να επιλέξουμε τα επιθυμητά αρχεία/φακέλους και κυριολεκτικά να τα πετάξουμε μέσα στον φάκελο που θέλουμε στον ftp server.

Για τυχόν απορίες ή παρατηρήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων - Web Hosting

Linux servers υψηλών επιδόσεων/ταχυτήτων με υποστήριξη PHP5, mySQL5. Πλήρη online διαχείριση του λογαριασμού μέσω cPanel, εργαλεία ανάλυσης επισκεψιμότητας, πολλά δωρεάν προεγκατεστημένα scripts

Ανάπτυξη στατικών και δυναμικών δικτυακών τόπων

Ανάπτυξη web portal, Ηλεκτρονικό καταστήματα (e-shop), Κοινότητες συζητήσεων (forum), Εταιρικά δίκτυα (intranet), Δυναμικά site για επαγγελματίες όπως μεσιτικά γραφεία, ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία, εφημερίδες, καταστήματα, μέσα μαζικής ενημέρωσης. Περισσότερα

Οι προσφορές μας