Σχεδίαση και ανάπτυξη διαδικτυακών τόπων

Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση και την ανάπτυξη του διαδικτυακού σας τόπου είτε δημιουργώντας νέες ιστοσελίδες από την αρχή ή μετατρέποντας τις υπάρχουσες ανανεώνοντας το περιεχόμενο, την εμφάνισή τους και την τεχνολογία κατασκευής τους. Μέσα από μια ειδική πλατφόρμα διαχείρισης του web site σας θα μπορείτε να προσθαφαιρέσετε κείμενα και φωτογραφίες διατηρώντας έτσι ενήμερες τις πληροφορίες που βλέπουν οι επισκέπτες σας.

Business Card Ιστοσελίδα

Μονοσελίδη ιστοσελίδα απλής παρουσίασης στο διαδίκτυο. Η λύση αυτή περιλαμβάνει ένα γραφικό με το λογότυπό σας ή το όνομά σας, κάποιες πληροφορίες για εσάς ή την επιχείρησή σας, τους τρόπους επικοινωνίας (τηλέφωνα, fax, email) και μια φόρμα επικοινωνίας.

Στατική Ιστοσελίδα

Πολυσελίδη στατική ιστοσελίδα ολοκληρωμένης παρουσίασης στο διαδίκτυο. Η λύση αυτή αφορά επιχειρήσεις και εταιρείες που έχουν αυξημένη ανάγκη για προβολή. Δημιουργούμε για εσάς το λογότυπο της επωνυμίας σας και παρουσιάζουμε αναλυτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα σας μέσα από τις σελίδες που κατασκευάζουμε. Στη συγκεκριμένη υπηρεσία συμπεριλαμβάνεται και σελίδα επικοινωνίας όπου αναφέρονται τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνα, fax, email) καθώς και μια φόρμα επικοινωνίας για αποστολή σχολίων/αιτημάτων/παραγγελιών επισκεπτών στο email σας. Περισσότερες πληροφορίες και ειδικές προσφορές εδώ.

Δυναμική Ιστοσελίδα

Η λύση αυτή αφορά επιχειρήσεις που χρειάζονται συνεχή αλλαγή του περιεχομένου της ιστοσελίδας τους κατά βούληση καθώς και την προσθήκη περιεχομένου χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των σελίδων/φωτογραφιών κτλ. Δεν απαιτούνται από τον πελάτη εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις αλλά απλή γνώση επεξεργαστή κειμένου (όπως το Microsoft Word) και ένας internet browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome κτλ). Παρέχουμε ένα εύχρηστο και φιλικό μηχανισμό διαχείρισης περιεχομένου του web site μέσα από το οποίο ο πελάτης θα προσθαφαιρεί το περιεχόμενο. Περισσότερες πληροφορίες και ειδικές προσφορές εδώ.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού καταστήματος μέσω του οποίου θα μπορούν οι επισκέπτες σας να γίνουν άμεσα και πελάτες σας αγοράζοντας προϊόντας και υπηρεσίες σας και πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας ή αντικαταβολή. Αφήστε όλες τις υλικοτεχνικές διαδικασίες σε εμάς και εσείς συγκεντρωθείτε στην επιχείρησή σας. Περισσότερες πληροφορίες και ειδικές προσφορές εδώ.

Προσωπικό Ιστολόγιο (Blog)

Εαν είστε φιλοδοξος blogger και ενδιαφέρεστε για κάτι διαφορετικό απο τα έτοιμα ιστολόγια που προσφέρονται στο διαδίκτυο, αναλμβάνουμε να σχεδιάσουμε για εσάς το ιστολόγιο σας που θα έχει την δική σας προσωπική άποψη. Συμπεριλαμβάνεται σελίδα επικοινωνίας, φόρμας επικοινωνίας, λογότυπο επωνυμίας και banner κ.α.